Startsida‎ > ‎

Nyheter

Beslut om nya lägenhetsnummer

skickad 19 maj 2020 21:58 av inge marshov

Då vi har ändrat antalet lägenheter i föreningen, har vi även fått en uppdaterad lista över lägenhetsnummer.

För de allra flesta innebär det ingen förändring men som förening är vi skyldiga att meddela detta till våra medlemmar.

Beslutet finns att hitta under "Filer"

Årsstämma 23 maj kl 18:30

skickad 2 apr. 2019 03:59 av inge marshov

Den 23 maj kl 18:30 har föreningens årsstämma. Välkomna till BRF Ingemarshovs årsstämma på Frejgatan 31 ö.g. i Svenska kyrkans lokal i Johannes församling.

Intresseanmälningar för uppdrag i förenings styrelse lämnas till valberedningen, Pamela Nauska, via mail  pamnaprapat<snabela>hotmail.com eller i styrelsebrevlådan på Ingemarsgatan 3B.

Ärenden föreningsmedlem önskar få behandlat på stämman, ska vara sekreteraren tillhanda senast den 1 maj . Detta kan lämnas i föreningsbrevlådan eller mailas sekreterare@ingemarshov.se.

Välkomna!

Sotning den 25:e september

skickad 1 sep. 2017 13:26 av inge marshov

Måndagen den 25:e september ca 08:00-15:30 kommer sotare på beställning av styrelsen göra en rengöring av fastighetens ventilationskanaler. Det är viktigt att sotarna får tillgång till alla lägenheterna då detta är ett obligatoriskt fastighetsunderhåll, detta gäller både hyresgäster och andrahandsboende.

Vi ber er att hålla fritt utrymme framför samtliga Ute & Frånluftsventiler i lägenheten (bad, kök, WC, ev. klädkammare, vardagsrum & sovrum).

Åtkomst till lägenheterna behövs
Vi ber en antingen att:
  • Vara hemma den 25:e September
  • Lämna in nycklarna i förväg
    • Nyckellämning sker i tvättstugan måndagen den 18:e september kl 20:00 - 20:30. Glöm inte att märka era nycklar med namn och adress. Efter sotningen återlämnas nycklarna i era brevinkast.

Skräphämtning bokad

skickad 1 sep. 2017 13:22 av inge marshov

Äntligen har vi fått ett bekräftat datum då firman som vi har valt för skräphämtning.
En hämtning är bokad  den 11 september (måndag), vilket innebär att vi kan nyttja helgen (9-10 september) för att bära ned de saker i vindsförråden som ska kastas.
Vi kommer att delge ytterligare information gällande var skräpet skall ställas inom kort, men uppskattar om ni bokar upp era kalendrar dessa datum. Vi kommer att använda innergården för att temporärt inhysa allt vårt skräp under den helgen, och därför rekommenderar vi att ni har uppsikt över era barn under den tiden. Föredragsvis används inte gården för lek under helgen 9-10 september.

Årsstämma 1 juni kl 18

skickad 6 maj 2017 01:32 av inge marshov

Den 1 juni kl 18.00 har föreningens årsstämma. Välkomna till BRF Ingemarshovs årsstämma på Frejgatan 31 ö.g. i Svenska kyrkans lokal i Johannes församling.

Intresseanmälningar för uppdrag i förenings styrelse lämnas till valberedningen, Max Jacobsson, via mail parvelx@gmail.com eller i styrelsebrevlådan på Ingemarsgatan 3B.

Ärenden föreningsmedlem önskar få behandlat på stämman, ska vara sekreteraren tillhanda senast den 15 maj 2017. Detta kan lämnas i föreningsbrevlådan eller mailas sekreterare@ingemarshov.se.

Välkomna!

Årsredovisning 2016

skickad 6 maj 2017 01:27 av inge marshov

Årsredovisningen samt revisionsberättelse från föreningens revisor, finns nu publicerat under rubriken ”Filer”. Årsredovisningen kommer även att finnas i tvättstugan från den 6 maj för de medlemmar som vill ha ett tryckt exemplar. Presentation av årsredovisningen görs på föreningens årsstämma den 1 juni 2017.

Vårstädning söndagen den 23 april kl 10

skickad 19 apr. 2017 11:26 av inge marshov

Nu är det dags att förbereda vår gård och göra fint inför sommaren och den kommande grillsäsongen! Vi samlas på innergården söndagen den 23 april klockan 10.00 och räknar med att hålla på till cirka 13.00.

Vi tar ett gemensamt ansvar för att det är rent och snyggt i vår förening. För er som inte kan närvara på städdagen så finns det en lista med aktiviteter i tvättstugan, välj aktivitet, skriv namn, lägenhetsnummer och datum när ni genomför. På så sätt kan alla vara med och bidra!

Varmt Välkomna!
Mvh Styrelsen

Tack för höststädningen

skickad 31 okt. 2016 06:05 av inge marshov   [ uppdaterad 31 okt. 2016 07:47 ]

Söndagen den 30 oktober hade föreningen höststädning och många grannar deltog. Stort tack till alla som deltog under dagen och gjorde fint i våra gemensamma utrymmen och på vår gård inför den kommande vintern.

Trädgårdsmöbler och krukor har burits undan för vinter förvaring, buskar och träd har beskurits, rabatter rensats, tvättstugan och trapphus har rengjorts. Vädringsbalkonger, vindar och trapphus har rensats från saker och ett flertal cyklar har kastats.

Ett extra stort tack till de personer som hjälpte till att lyfta ner saker från föreningens gemensamma vind och till de personer som cyklat alla 8 vändor till Vanadis återvinningscentral med skräp. Mycket bra insats, det uppskattas massor.

 

 


1-8 of 8